Clasament

# Team M P
6 Academica 25 36
7 Chindia 25 32
8 AFC 25 31
9 FC 24 30
10 Viitorul 25 29
11 Astra 25 29
12 Mediaş 25 28
13 Dinamo 25 27
14 FC 24 22
15 Voluntari 24 21
Instagram

Stiri

Stiri club

Drept la replică

Joi, 10 Mai 2018 23:22
 Referitor la articolele de presă apărute înaintea partidei Astra – CFR Cluj, prin care se urmăreşte cu totul altceva decât principiile de corectitudine şi fair-play, care ar trebui să caracterizeze inclusiv presa, nu numai fenomenul fotbalistic, dorim să facem următoarele precizări:


- Jucătorul Claudiu Belu se antrenează cu echipa satelit, Astra 2, imediat după jocul cu CSMS Iaşi, motivul fiind acela că a refuzat să intre în teren, în finalul partidei respective! Decizia luată în cazul său, la propunerea antrenorului Gheorghe Mulţescu, nu are legătură cu patronul Ioan Niculae sau cu un alt motiv şi suntem surprinşi că nu se remarcă faptul că acesta nu a fost în lot nici la partida cu Viitorul (tot pentru că se antrena cu Astra 2), ci se pune o presiune gratuită, nejustificată, pe acest joc cu CFR Cluj. Decizia conducerii tehnice în cazul lui Belu, doar a fost aprobată de conducerea executivă şi adusă la cunoştinţa patronului, a doua zi după meciul cu CSMS Iaşi!

Evocarea unor posibile alte măsuri disciplinare, privind alţi jucători, este o mare minciună şi se poate constata, foarte simplu, că toţi ceilalţi jucători se antrenează, fără probleme, sub comanda lui Gheorghe Mulţescu. Dealtfel, clubul nostru organizează vineri, la orele 10,30, odată cu antrenamentul echipei, care se desfăşoară la Ploieşti, obişnuita conferinţă de presă a antrenorului, primele minute ale şedinţei de pregătire fiind deschise şi se poate constata foarte simplu acest lucru, fără a se „fabrica” subiecte denigratoare şi minciuni la adresa clubului.

- Clubul Astra a achitat salariile jucătorilor, la zi, aceştia având clarificate absolut toate aspectele financiare, inclusiv sistemul de premiere.

- Nu există niciun fel de tensiune înaintea ultimelor două etape, ba, din contră, atmosfera în echipă este una cât se poate de normală, profesionistă şi responsabilă, şi, vă rugăm să respectaţi adevărul şi să nu creaţi artifical, prin „invenţii pe surse”, tensiune şi polemică înaintea meciului de duminică.
Citit 3328 de ori
SPONSORI OFICIALI

  logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

    Tinmar  intervenus-logo      ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!