Clasament

# Team M P
1 FCSB 9 18
2 Astra 9 17
3 CFR 1907 9 16
4 Sepsi 9 15
5 Universitatea 9 14
6 Mediaş 9 14
betano
Instagram

Comunicat de presă

Sâmbătă, 30 Septembrie 2017 16:15
Referitor la materialele de presă care "deplâng" starea financiară a clubului Astra, ţinem să aducem câteva precizări importante, care să lămurească această situaţie, una exagerată în presă, fără niciun temei.
Clubul Astra a achitat salariile jucătorilor pe lunile iunie şi iulie, singura lună scadentă fiind luna august (termen de plată la jumătatea lunii septembrie), obligaţie financiară pentru care clubul nostru a semnat angajamente ferme, cesiuni de creanţă. Repetăm, la acest moment, singura obligaţie de plată pe care Astra o are faţă de jucători (cărora le mulţumim pentru înţelegere) este salariul aferent lunii august, "întârziat" cu două săptămâni, fără a se putea vorbi măcar despre depunerea unor memorii, din punct de vedere al termenelor regulamentare de plată!

Nu credem că această "datorie" pe care o are Astra către proprii jucători reprezintă o "îngrijorare", un subiect de presă, iar de aici până la a se vorbi de greve, criză şi alte lucruri de acest gen este cale lungă. Mai ales că, în acest moment, clubul nostru are de încasat şi sumele aferente participării în calificările Europa League şi se află într-o poziţie favorabilă pentru accederea în play-off. 


Chiar nu are rost să facem comparaţie cu situaţia altor cluburi din fotbalul românesc, dar, Astra, cu siguranţă, nu credem că reprezintă o problemă!
Citit 1469 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!