Clasament

# Team M P
1 Astra 1 1
1 Botoşani 1 1
3 CFR 1907 1 1
3 Poli 1 1
5 Sepsi 1 1
5 Voluntari 1 1
7 Academica 0 0
7 Chindia 0 0
betano
Instagram

Amical internaţional pentru „satelit”

Duminică, 05 August 2018 20:38
Vineri seară, prim-divizionara din Arabia Saudită – Al Faisaly, formaţie antrenată de românii Mircea Rednic şi Marian Rada a venit în Prahova pentru un meci amical cu „satelitul” echipei Astra 2, sub comanda lui Adrian Senin apărând şi câţiva jucători din lotul primei echipe.
Pe terenul din Strejnic, a fost, până la urmă, 1-0 pentru Faisaly, după un gol marcat în min. 65 de Abdulaziz Al Bishi, saudiţii urmând să continue seria meciurilor de pregătire din cantonamentul pe care îl efectuează în România cu o partidă contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe .

A fost un meci de uzură, de luptă, formaţia saudită, cumai mulţi jucători străini în componenţă, fiind superioară pe final de meci, mai ales după efectuarea schimbărilor, Astra 2 acordând credit unor jucători născuţi în anii 1999 sau 2000, prea „cruzi” pentru ... potenţialul fizic al jucătorilor adverşi.

„Satelitul” din Liga a III-a a evoluat în formula: Nedelcovici – Burean, Cestor, barrbir, Truşescu – Banu, Boboc, Bahamboula – Dr. Gheorghe, Găvîrliţă, Vîlceanu, în partea secundă apărând pe gazon şi Nedelcu – Şerban, Vîrtej, Mihăilă, Gherasim, Lupuleţ şi Boroş.

Astra 2 va continua seria partidelor amicale la sfârşitul acestei săptămâni, cu un duel împotriva colegei de eşalon Turris Tn. Măgurele.

Citit 2111 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!