Clasament

# Team M P
1 Astra 1 1
1 Botoşani 1 1
3 CFR 1907 1 1
3 Poli 1 1
5 Sepsi 1 1
5 Voluntari 1 1
7 Academica 0 0
7 Chindia 0 0
betano
Instagram

Victorie cu Dunav Ruse, “haltă” înainte de Hermannstadt

Luni, 15 Octombrie 2018 12:42
Două goluri, marcate de LLullaku şi Valentin Gheorghe şi o sumedenie de ocazii ratate – cam aşa a arătat amicalul cu Dunav Ruse, care a “umplut” pauza competiţională pentru echipa noastră, care va reveni la partidele oficiale, sâmbătă, când se va deplasa la Târgu Mureş pentru jocul cu Hermannstadt.


Fără o serie de jucători importanţi – plecaţi la echipele naţionale (Illiev, Zoua, Butean, Radunovic) şi cu destule probleme de lot din cauza accidentărilor – Mrzljak, Balaure, Moise, Astra a “promovat” şi câţiva jucători de la echipa secundă, Andrei Truşescu – fundaşuls tânga născut în 1999 fiind un astfel de exemplu, în timp ce noii-veniţi, Koukou şi Mengolo au debutat în tricoul formaţiei noastre cu acest prilej.

Jocul cu Dunav – disputant la Giurgiu şi urmărit de aproximativ 500 de spectatori, inclusiv un grup de fani ai echipei bulgare, a fost abordat de către antrenorul Gheorghe Mulţescu în următoarea formulă de echipă: Lazar – Belu, Nejan, Cestor, Truşescu – Biceanu, Koukou – Begue, Bahamboulla, Llullaku – Alibec, pe parcurs intrând şi portarul Oliveira Santos şi jucătorii de câmp Erico, Crişan, Boboc, V. Gheorghe, N. Roşu, Mengolo şi Buş.
Citit 2225 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!