Clasament

# Team M P
1 Viitorul 4 10
2 CFR 1907 4 10
3 Universitatea 4 9
4 Botoşani 4 8
5 Poli 4 8
6 Astra 4 7
7 Mediaş 4 6
8 Sepsi 4 4
betano
Instagram

A decis o super-execuţie

Duminică, 25 Noiembrie 2018 17:29
Debutul lui Costel Enache pe banca echipei noastre nu a schimbat pasa proastă prin care se trece, de patru etape, din păcate, în urma eşecului din meciul cu Sepsi, scor 1-0 pentru gruparea din Sf. Gheorghe, Astra ieşind, în premieră din zona play-off-ului!
Desigur, mai sunt multe etape, situaţia se poate îndrepta într-un singur meci, dar, acum, statistica şi matematică nu mai sunt „aliatele” formaţiei noastre.
A fost suficient un şut de excepţie „prins” de Tandia, când mai era de jucat mai puţin de un sfert de oră din meciul de la Sf. Gheorghe, pentru ca Sepsi şi Astra să facă” rocada” în clasament! Şi, chiar dacă impresia generală a fost aceea că Astra merita un egal, formaţia noastră dominând teritorial clar prima parte şi având şansa marcării unui gol, pe final, scorul final a rămas de 1-0 pentru gazde.
Urmează, luni, 3 decembrie, pe teren propriu, meciul cu FC Botoşani, unul în care există o singură variantă - victoria, pentru a mai fi în calculele pentru „campionatul premianţilor”, de unde echipa noastră nu a lipsit în niciun sezon de la adoptarea acestui sistem competiţional!
Citit 830 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!