Clasament

# Team M P
1 CFR 1907 2 30
2 FCSB 2 26
3 Universitatea 2 26
4 Astra 2 24
5 Botoşani 2 24
6 Mediaş 2 23
Instagram

Şi cu încă 3 fac 15!

Duminică, 24 Noiembrie 2019 21:08
Astra a obţinut a cincea victorie consecutivă, de la venirea antrenorului Bogdan Andone pe banca echipei noastre, bilanţul, în campionat, fiind perfect! Cinci meciuri, tot atâtea victorii şi o poziţie solidă, la acest moment, în calculele pentru play-off, de unde echipa noastră nu a lipsit niciodată şi, foarte probabil, nu va lipsi nici de această dată!


A fost, în ultima etapă, un 3-1 "de poveste", pe Naţional Arena, unde, dubla lui Alibec din pasele venite de la Budescu (cuplul letal al Ligii I), plus reuşita "de bună revenire" a lui Gabi Enache au făcut diferenţa şi au oferit o seară frumoasă.

Un meci frumos, foarte bun în multe momente, din partea echipei noastre, care a fost, clar, superioară FCSB-ului, schimbarea sistemului tactic, într-un 1-3-5-2 foarte agresiv - în sensul bun al cuvântului - dovedindu-se o carte câştigătoare!

Când a mai avut o echipă oaspete, pe Naţional Arena, 5 cornere în primele cinci minute? Astra a reuşit acest lucru - doar încă o dovadă a superiorităţii sale!

Urmează, vineri, un alt meci "derby de play-off", contra celor de la Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu... Astra este pe val!
Citit 1121 de ori
SPONSORI OFICIALI

      logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

      intervenus-logo          ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!