Clasament

# Team M P
4 Sepsi 24 37
5 Botoşani 24 37
6 Academica 24 35
7 FC 24 30
8 Chindia 24 29
9 Astra 24 28
10 Mediaş 24 28
11 AFC 24 28
12 Dinamo 24 27
13 Viitorul 24 26
Instagram

Stiri

stiri presa
FOTO LPF.RO FOTO LPF.RO

Proiectul IMPULSA – Promoting Social Football și-a închis porțile

Joi, 19 Ianuarie 2017 20:17
Liga Profesionistă de Fotbal a găzduit, miercuri, ultima etapă a proiectului IMPULSA – Promoting Social Football, în care participanții au prezentat felul cum au reușit să-l implementeze în cadrul fundațiilor și ONG-urilor pe care le reprezintă.


Justin Ștefan, secretarul general al LPF și Robert Pongracz, vicepreședinte, au subliniat importanța care și-au adus contribuția la realizarea acestui proiect, care înseamnă o mai mare implicare în fotbalul social, generator de talente. 

Invitată în cadrul evenimentului, compania TINMAR, prin reprezentantele sale, președintele Claudia Marta și Carla Parnică (vicepreședinte) și-a făcut cunoscut interesul pentru proiectele de responsabilizare socială bazate pe educație fizică și sport. Prin intermediul fundației sale, Tinmar susține proiectele care îndeamnă românii să facă mai mult sport și care cultivă importanța mișcării în rândul copiilor și al tinerilor.

În urmă cu un an, Liga Profesionistă de Fotbal devenea parte, pentru prima dată, a unui proiect european. Alături de Fundacion del Futbol Profesional (Spania), London Sport (Marea Britanie), Viesoji istaiga “Gargzdu Futbolas” (Lituania), LPF a pus bazele proiectului IMPULSA – Promoting Social Football, la invitația uneia dintre cele mai importante ligi fotbalistice europene – La Liga. 

Proiectul, propus de fundația ligii spaniole, a avut ca temă principală dezvoltarea fotbalului social, prin intermediul ONG-urilor și al fundațiilor din România dedicate sportului. Astfel, în luna iunie a anului trecut, nouă ONG-uri și fundații românești au fost alese pentru a se alătura colegilor din celelalte trei tări europene și pentru a începe împreună cursurile. Participanții au parcurs trei sesiuni de training online înainte de a pleca, timp de două săptămâni, într-o aventură interesantă și de neuitat pe tărâmul uneia dintre cele mai mari puteri fotbalistice europene, Spania.
Citit 5963 de ori
SPONSORI OFICIALI

  logo-carpatina                fit4you-logo       intervitt-logo       

    Tinmar  intervenus-logo      ruroluri-logo

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!