Instagram
Urmatorul meci

logo-viitorul-constanta-large  1 : 0
ASTRA GIURGIU  vs FC VIITORUL
Liga I. Etapa 24
St. Marin Anastasovici
Dum. 19 feb. 20:00

Clasament

# Team M P
1 Viitorul 24 48
2 Steaua 24 45
3 Universitatea 24 40
4 Mediaş 24 38
5 CFR 1907 24 37
6 Dinamo 24 35
7 Astra 23 35
8 Botoşani 24 29
9 Voluntari 24 29
10 CSM Iasi 23 26
11 Concordia 24 24
12 Pandurii 24 22
13 Poli 24 13
14 Tîrgu Mureş 24 7

Stiri

stiri presa
FOTO LPF.RO FOTO LPF.RO

Proiectul IMPULSA – Promoting Social Football și-a închis porțile

Joi, 19 Ianuarie 2017 20:17
Liga Profesionistă de Fotbal a găzduit, miercuri, ultima etapă a proiectului IMPULSA – Promoting Social Football, în care participanții au prezentat felul cum au reușit să-l implementeze în cadrul fundațiilor și ONG-urilor pe care le reprezintă.


Justin Ștefan, secretarul general al LPF și Robert Pongracz, vicepreședinte, au subliniat importanța care și-au adus contribuția la realizarea acestui proiect, care înseamnă o mai mare implicare în fotbalul social, generator de talente. 

Invitată în cadrul evenimentului, compania TINMAR, prin reprezentantele sale, președintele Claudia Marta și Carla Parnică (vicepreședinte) și-a făcut cunoscut interesul pentru proiectele de responsabilizare socială bazate pe educație fizică și sport. Prin intermediul fundației sale, Tinmar susține proiectele care îndeamnă românii să facă mai mult sport și care cultivă importanța mișcării în rândul copiilor și al tinerilor.

În urmă cu un an, Liga Profesionistă de Fotbal devenea parte, pentru prima dată, a unui proiect european. Alături de Fundacion del Futbol Profesional (Spania), London Sport (Marea Britanie), Viesoji istaiga “Gargzdu Futbolas” (Lituania), LPF a pus bazele proiectului IMPULSA – Promoting Social Football, la invitația uneia dintre cele mai importante ligi fotbalistice europene – La Liga. 

Proiectul, propus de fundația ligii spaniole, a avut ca temă principală dezvoltarea fotbalului social, prin intermediul ONG-urilor și al fundațiilor din România dedicate sportului. Astfel, în luna iunie a anului trecut, nouă ONG-uri și fundații românești au fost alese pentru a se alătura colegilor din celelalte trei tări europene și pentru a începe împreună cursurile. Participanții au parcurs trei sesiuni de training online înainte de a pleca, timp de două săptămâni, într-o aventură interesantă și de neuitat pe tărâmul uneia dintre cele mai mari puteri fotbalistice europene, Spania.
Citit 728 de ori
banner astra
SPONSORI OFICIALI

 

                                          

                                          

JoomShaper

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor

Detalii

Am inteles!